Monogama manniskor age svar att uppfatta att kar kan idka samlag atskillig manniskor samtidigt

– Det befinner si icke saso att jag alternativ andra i poly-samhallet vill se vem saso helst alternativ att vi befinner si otrogna, sasom hejdlost flera anta. Det befinner si mer att sjalv antagligen traffar en, sam forsena forsavit tio ar kan handa sjalv traffar en annan. Hurs amna jag uts?

antaga iljemedlemtidigt. Samhallet sager att man skall liv tillsamman ett partner, sam hon tror att lite overhuvudtaget har hort talas forsavit polyamori. Det ar absolut lat ej nagot saso karl tala ifall.

Nagon annan fraktion Maries sexualitet saso hon har svart att finnas alldeles tillganglig med befinner sig att hon sysslar med tillsamman BDSM. Det vart nar mans tillsammans sin “forsta stora karlek” sasom hon pro etta gangen utforskade BDSM. Hennes delagare foreslog att do skulle bruka sig bruten ett rem ino sangen, sam postum det fick Marie mersmak. Hon borjade lasa gallande om BDSM, sam pratade tillsamman kompisa sasom hon visste varje insatta. Lockelsen blev snar for blaffig for att grepp sig borta.

– Det ar euforin nar karl ligger darbort sam inneha blivit overtraffa citronfargad sam borgerlig, sam smartan blir mot tillfredsstallelse. Enar kanner man sig frejdig och glad, anser hon.

”Marie” vill vara anonym da honom inte kanner att honkan finnas helt mottaglig tillsamman att hon befinner si polyamoros samt praktiserar BDSM.Foto Alexandra Roslund

Ehur det finns flertal sasom befinner si aktiva inom BDSM-kretsar, sa befinner si det ej jomenvisst allman att existera inleda med praktiken. Marie upplever att fordomar hindrar henne fran att besta fullstandigt oppen tillsamman sitt BDSM-utovande, vilket utfor att hon valt att befinna anonym. Inom subkulturen kanner Marie att det a andra sidan finns e valkomnande sam ett acceptans saso hon ick inneha mott villig likadan satt inom andra samband.

Forsavitt vi vantade oss mer synliga BDSM-vibbar, odla faller det villi oss

forallt pa plaga och krankning, saso inom BDSM-praktiserandet tillats henne att beror sig gladsint och omtyck. Skad det utspela ick endast ifall att fanga. Hon berattar att hon bade ar undergiven brightwomen.net/tyska-kvinnor samt overlagse, odl kallad switch. Andock det skiftar avhangig gallande partnerns kon.

– Jag befinner si valdigt dominant tillsammans flicko. Herre uppge att do saso ar switch tender klara av utvaxla mer eller mindre fritt, men mi kan icke vara undergiven en flicka. Det hade icke funkat.

Nar det innefatt hygglig BDSM varierar utovandet mycket ofta av manniska at individ. Det anser juriststudenten Henrik Queckfeldt, saso likasa befinner sig inblanda inom BDSM-scenen.

– Det handlar mer ifall fetischer. Somlig lever inom 24/7-relationer. Vissa har utlevnad [utovande utav BDSM, reds.anm.] villi fester. Andra astadkomme det bara inom forsvinna bo. Det befinner sig valdig olika beroende gallande vem du ar och underben ni vill gora, men det finns nagot for alla, sager Henrik.

Det vart nar Henrik varje nyinflyttad i Lund, runt 2007, sasom han drogs in ino subkulturen itu nago nabo. Grannen undrade forsavitt han ville tillsammans villig nagon gastabud sam Henrik, saso hela tiden inneha varit nyfiken, bestamde sig darfor at tacka ja.

– Jag hangde tillsammans saso nagon rent antropologisk manick. Sen ager det utvecklats darifran. A att betrad fester mot att sjalv anordna fester.

Nar vi mot Henrik har han just kort sin bage genom morgonrusket. Han stracker fram nagon kal nave at oss igenom en grandiost samt vatt motorcykelstall.

Det finns ingen rod lina, sager Henrik

Fordomen att det skulle finnas nagon sake art it person, vilken ganska det genast skulle finnas till, som sysslar med BDSM, befinner sig nagot sasom Henrik bums spracker oppning pa. Henrik verkar finnas exakt saso vilken pojke saso helst.

– Det befinner sig all sorters folk. Det ar din doktor, det befinner sig din larare, din handlaggare gallande Skatteverket. Alla lager. Det ar saken da arbetslosa sasom inte hittar arbetsplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *